Telefoonnummer:
0570 - 54 11 15
Telefoonnummer: 0570 - 54 11 15

App Dokter Dichtbij

App Dokter Dichtbij

Afspraak maken? Gebruik onze ‘Dokter Dichtbij’ app!

Met de ‘Dokter Dichtbij’ app kunt u gemakkelijk contact maken met uw eigen huisarts. Zo is de huisarts altijd dichtbij!

Vanaf nu is het mogelijk om ook online bij ons een afspraak te maken, een medische vraag te stellen (e-consult) en herhaalmedicatie aan te vragen. Wij doen dit omdat we onze service en bereikbaarheid willen verbeteren. U kunt op deze manier op een moment dat het ú uitkomt een afspraak maken of inzien welke medicatie u gebruikt.

Logo Dokter Dichtbij


Wat kan ik allemaal met de app ‘Dokter Dichtbij’?

Deze app is speciaal voor de huisartsenpraktijken in onze regio ontwikkeld. Via Dokter Dichtbij kunt u zonder in te loggen een afspraak bij onze praktijk maken. U kunt kiezen of u de afspraak bij de huisarts, poh-somatiek, of de assistente wilt maken. Ook kunt u aangeven wat de reden is van uw afspraak.

Via de app kunt u:

  • Een afspraak inplannen met uw huisarts. U kunt deze afspraak vervolgens  toevoegen aan uw eigen digitale agenda. Via de app kunt u ook een afspraak maken voor iemand anders, bijvoorbeeld voor uw kind of voor iemand waar u mantelzorger van bent. U kunt dit aangeven in het opmerkingenveld.
  • Een medisch inhoudelijke vraag stellen aan uw huisarts (e-consult).
  • Herhaalrecepten aanvragen.
  • Praktische en medische informatie inzien.

Is de app veilig?

Sommige onderdelen van de app zijn alleen toegankelijk via een inlog met DigiD bij online patiëntenportaal MijnGezondheid.net (MGN). Hierdoor is privacygevoelige informatie goed beschermd. Voor het maken van een afspraak is het niet nodig met uw DigiD in te loggen. Meer informatie over DigiD kunt u vinden op www.digid.nl.

 

Hoe kan ik de app ‘Dokter Dichtbij’ downloaden?

U kunt de app gratis downloaden in de App Store (Apple telefoons) of via Google Play Store (Android telefoons).

 

MijnGezondheid.net

Voor sommige onderdelen in de app zult u moeten inloggen bij MijnGezondheid.net. Om gebruik te kunnen maken van dit portaal heeft u een (gratis) account nodig en dient u in het bezit te zijn van een DigiD. Kijk Hier voor meer informatie en/of aanmelden bij MijnGezondheid.net.

 

Vragen?

Wij kunnen ons voorstellen dat u wellicht nog vragen heeft over het gebruik van de app of het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. U kunt uw vragen stellen door te bellen naar onze praktijk en onze assistentes helpen u graag verder.

Contact

Spoednummer 0570-541115 toets 1
 

Huisartsenpraktijk Apenhuizen

Looweg 33 D
7437 RP Bathmen
Telefoon:
0570-541115
Receptenlijn:
0570-541115 toets 2
Fax:
0570-543626
Routebeschrijving >

over de praktijk