Telefoonnummer:
0570 - 54 11 15
Telefoonnummer: 0570 - 54 11 15

MijnGezondheid.net

 

Inlogbutton MGN

Via MijnGezondheid.net kunt u eenvoudig en snel allerlei zaken regelen met uw huisarts, praktijkondersteuner of assistente. Met MijnGezondheid.net is de praktijk 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

De app Dokter Dichtbij is gekoppeld aan MijnGezondheid.net. Meer over de app leest u Hier.


Wie kan gebruik maken van MijnGezondheid.net?
Als u bent ingeschreven als patiënt bij een van de huisartsen in onze praktijk, kunt u gebruik maken van deze service. U kunt ook als ouder uw minderjarige kinderen tot 16 jaar aanmelden.


Wat kan ik allemaal met MijnGezondheid.net?
U kunt in de agenda een afspraak plannen voor het spreekuur van uw huisarts, een vraag stellen via e-mail consult aan uw huisarts, uw labuitslagen bekijken en een deel van uw medisch dossier inzien. U heeft verder toegang tot duidelijke en vertrouwde informatie over gezondheid en ziekte. Verder kunt u via deze service uw actuele herhaalreceptuur aanvragen.


Is MijnGezondheid.net veilig? 
MijnGezondheid.net maakt gebruik van een besloten en beveiligd netwerk op internet. Om in te kunnen loggen heeft u een DigiD met sms-functie en een (mobiele) telefoon nodig. DigiD is de elektronische legitimatie voor internetdiensten van de overheid (o.a. belastingdienst). De overheid heeft geen inzage in uw gegevens op MijnGezondheid.net. Informatie over DigiD en het aanvragen hiervan vindt u op www.digid.nl.


Hoe kan ik gebruik maken van MijnGezondheid.net?
Bij MijnGezondheid.net kunt u inloggen met uw DigiD met smscode. Hiervoor dient u aangemeld te zijn bij MijnGezondheid.net door uw huisarts. Alle patiënten die in onze praktijken op 20 april 2017 18 jaar of ouder waren, zijn automatisch aangemeld om gebruik te kunnen gaan maken van MijnGezondheid.net.

Aanmelden voor MijnGezondheid.net
Was u op 20 april 2017 nog geen 18 jaar of geen patiënt in één van onze praktijken, neem dan contact op met de praktijk met het verzoek om uw dossier aan te melden voor MijnGezondheids.net.


Inloggen voor MijnGezondheid.net
Bent u reeds aangemeld bij MijnGezondheid.net, (Alle patiënten die in onze praktijken op 20 april 2017 18 jaar of ouder waren, zijn automatisch aangemeld om gebruik te kunnen gaan maken van MijnGezondheid.net) klik hieronder om naar de inlogpagina te gaan:

 

 

Inlogbutton MGN

 

 

 

 

 

Contact

Spoednummer 0570-541115 toets 1
 

Huisartsenpraktijk Apenhuizen

Looweg 33 D
7437 RP Bathmen
Telefoon:
0570-541115
Receptenlijn:
0570-541115 toets 2
Fax:
0570-543626
Routebeschrijving >

over de praktijk